Uptime Bilişim

E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Kurulur



 E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Kurulur
  • E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Kurulur

    E-Ticaret web sitesi kurmak istiyorsanız karşınızda 2 seçeneğiniz var .

    Sıfırdan Yazılım İle E-Ticaret web sitesine sahip olmak

    E-Ticaret yazılımı kiralamak

    Bu seçenekler arasından hangisini seçerseniz seçin e-ticaret yazılımına sahip olabilirsiniz. Fakat bilmeniz gereken ve dikkat etmeniz gereken hatta başarılı olup, olamıyacağınızın ipuçlarını veren doğru firma yada ajanslar ile çalışmanız gerekliliği.

    Sıfırdan Yazılım İle E-Ticaret Web Sitesi Sahibi Olmak

    Bu seçenek çoğunluk ile az tercih edilmektedir. Az tercih edilmesinin  en önemli sebepleri ise sıfırdan yazılımın çok yüksek maliyetlere sahip olması ve sürekli güncel kalamamasından kaynaklanmaktadır.

    E-Ticaret Yazılımı Kiralamak

    Sıfırdan E-Ticarete başlama düşencesi olan firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeterli işleve sahip hazır e-ticaret paketlerin düşük maliyet ile yıllık yenilemeli satın alımasına denir. Sıfırdan E-Ticaret işi yapacak veya mevcut alt yapınızdan memnun değil iseniz bizler ile iletişime geçerek hangi alt yapıyı kullanmalıyım ? Hangi donanımsal yazılımlara ihtiyacım var ? gerekli bütün bilgileri ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

    E-Ticaret Yazılımı Kiralarken Nelere Dikkat Edilmelidir

    E-Ticaret işini yapmak istiyor fakat hangi alt yapıyı kullanmanız gerekdiğini bilmiyor iseniz buraya tıklayarak bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Yanlış alt yapı kullanımları kısa ve uzun vadede ciddi ciro kayıplarına hatta batmanıza neden olabilir. Alt yapı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli hususları sizler için aşağıda sıraladık.

    İlk olarak seçmiş olduğunuz alt yapının güvenilirliği ve güncelliği mutlaka çok önemlidir. Kalitesiz ve güncel olmayan alt yapı kullanımı ne yazık ki başarısız olmanıza sebep olur.

     

    Kullanmış olduğunuz yazılımın teknik destek ekibi de önemli hususlardan bir tanesidir. Her hangi bir sorun ile karşılaşdığınızda hemen gerekli teknik desteği alabiliyormusunuz .

     

     

    3-            Satın aldığınız e-ticaret yazılımı ihtiyacınız olan tüm gerekli modüllere (kargo entegrasyonu modülü, fatura,kombin vb) sahip olması gerekmektedir.

     

    E-Ticaret yazılımı kiralamaya karar verdiyseniz yapmanız gereken bir nokta ise e-ticaret sitenizin kurulumunun yapılması, eğer kurulum işlerinden anlamıyor iseniz bizler gibi profesyonel ajanslardan destek almanızı öneririz . Unutmayın yapacağınız her hata daha yüksek maliyetlere ve zaman kayıplarına neden olur.

    E-TİCARET HAKKINDA GEREKLİ TÜM BİLGİLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

aradığınızı bulamadınızmı ?
www.uptimebilisim.com
uptimebilisim.com